Afspraak / Contact

Massages zijn uitsluitend op afspraak en de masseur (M) is iedere dinsdag, donderdag en zondag in de Beauty & Wellness salon op Landal Rabbit Hill aanwezig. 

Voor het maken van een afspraak kunt u (bij voorkeur) onderstaand formulier invullen. De reservering is pas definitief na een bevestiging per e-mail. Ook telefonisch reserveren is mogelijk. Omdat de masseur ook andere werkzaamheden heeft is hij niet altijd direct bereikbaar. U kunt dan evt. de voicemail inspreken dan wordt u z.s.m. terug gebeld. 

 

Massage Rabbit Hill

Landal Rabbit Hill

Grevenhout 21, Uddel / Nieuw-Milligen
Tel.: +31 (0)552080011

info@massagerabbithill.nl

De salon is gevestigd op Landal Rabbit Hill. De ingang van de salon bevind zich aan de achterkant van het zwembad (tussen de wasserette en de snackbar)

 

 

Openingstijden (op afspraak):

Dinsdag 9:30-17:00 

Donderdag 9:30-17:00

Zondag 9:30-17:00

Indien niet mogelijk krijgt u een voorstel voor beschikbaar tijdstip
Voor alle duidelijkheid: ik werk alleen dus duo massages zijn op Rabbit Hill niet mogelijk! Wel kunt u direct na elkaar worden gemasseerd en u mag in dezelfde ruimte op elkaar wachten als u dat wenst. 

Is de gewenste dag “VOL” dan kunt u zich aanmelden voor op de reservelijst! Regelmatig vallen er afspraken uit.

Klik hier voor de reservelijst. 

In sommige gevallen mag een massage niet of alleen gedeeltelijk uitgevoerd worden, dit zijn de z.g.n contra indicaties. Klik  hier  voor een lijst met de contra indicaties.